hemma igen, hemma igen

Det fick dröja ett tag med "hemkomst"-inlägget, men nu är det här! Jag vandrar åter Göteborgs kyliga gator, och det är helt okej. Framför allt har jag blivit ihop med världens bästa tjej tillika en av mina bästa vänner, vilket verkligen lyser upp denna i övrigt ganska mörka period. 
 
De sista veckorna i Asien spenderade vi i Vietnam. Det var ett intressant och vackert land. Festerna var inte lika lattjo som i Kambodja, men några feta kvällar fick vi ändå till. Simon har skrivit bra om tiden i Nah Trang, Hoi An och Hanoi på sin resedagbok, så vill ni ha lite fler detaljer kan ni kolla där. Jag nöjer mig med lite highs/los:
 
Highs!
 
Vattenparken i Nah Trang! Helt sjuk, trodde jag skulle dö ett par gånger, men en fruktansvärt fet upplevelse trots bakfylla.
 
Cykeltur i Hoi An! Lite turistig får man vara, och att cykla runt i trevliga staden Hoi An var en mysig upplevelse som avslutades med att i kaoz cykla runt och leta efter en restaurang som ingen visste vart den låg (vi hittade den till slut)
 
Bussresa till Hanoi! Det var trevligt att i dagsjus beskåda Vietnams landskap. Risfält, höga berg och supermoderna städer blandades och gav ett trevligt intryck.
 
Shane! En drag-artist ifrån Australien som var jättesnäll och väldigt gay.
 
Frukt-shake i Saigon! En tant på gatan gjorde fantastiskt goda frukt-shakes typ gratis.
 
Baguette i Nah Trang! Mums!
 
Kebab i Hanoi! Mums!
 
Kanye! Jag gick loss angående Kanye ett par kvällar i Hanoi, connectade med en kille ifrån Chicago bla. Alltid trevligt med yeezy.
 
Bada! Sjuka vågor.
 
Lo's!
 
En svensk kille! En svensk som satt och raljerade om att Sverige är överlägset alla andra länder. Jag kallade honom "ignorant", han blev arg.
 
Pengar! De tog slut.
 
Nah Trang! Förutom vattenparken ett riktigt hell hole fullt av rika ryssar.
 
Curfew! Varje kväll i Hanoi slutade med att polisen raidade klubben och man fick gå hem.
 
 
Ja och här är jag då, hemma igen, hemma igen och försöker få ordning på mitt liv. Vi får se hur det går. En fet resa hade iallafall jag och Simon. En upplevelse jag sent kommer glömma och gärna gör om, men inte än på ett tag. Tack för att ni läst resebloggen! Nu återgår Hustleandflow till sin vanliga variant. Förhoppningsvis kommer lite nya serier inom en snar framtid. PEACE!
 
https://soundcloud.com/vasas-flora-och-fauna/nog-var-han-en-v-n

RSS 2.0