Discobuss genom Estland

Såg precis klart på Filip & Fredriks gamla (nåja) serie Grattis Världen som gick på tv för ett par år sedan. Tror att detta var innan Kanal 5 hade nått oss i vårat hushåll i Åsa, i varje fall så har jag bara sett delar av ett par avsnitt tidigare. Riktigt gött att kunna kolla igenom hela serien, alltså.

Filip & Fredrik är... bäst. De är utan tvekan det bästa som finns i Sverige, lätt. Inga andra förstår så mycket som de gör. Möjligtvis med undantag Killinggänget, som mycket riktigt hör till F&F's största inspirationskällor.

Grattis Världen hör helt klart till bland det bästa duon gjort: Det ger faktiskt en märklig känsla av perspektiv att få följa med till Grönlands största klubb, kort och gott kallad "Klubben", där i snitt 25 stenpackade grönlänningar hänger en kväll. Det är oerhört fascinerande att med Filip & Fredriks ögon få se Sydafrika, Ibiza och Japan. Helt enkelt eftersom att jag, till skillnad från i vanliga reseprogram, förstår vad de sysslar med och kan relatera till vad de pratar om.

Lite trist att det är slut nu, och det enda vi kan se av duon i TV-väg just nu är det ärligt talat ganska ljumna "Vem kan slå Filip & Fredrik". Dock släpper killarna en ny bok om några veckor! Tårtgeneralen! Verkar oerhört lovande faktiskt.


Filip & Fredrik: Jag älskar er och ni är det bästa som hänt svensk tv, typ, någonsin.

Kommentarer
Postat av: Bias

Håller med dig: Grattis Världen så jävla bra :)Jag skulle vilja få tag på programmet "Öppna dagar" som dom gjorde efter dom blivit utslängda från Tv4 med "ursäkta röran vi bygger om". Har inte lyckats få tag på det än.

2009-11-08 @ 12:37:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0